FAQ

Veelgestelde vragen

Vind snel de antwoorden op je vragen. Mocht het er niet tussen staan. Neem dan contact met ons op.

Door ons grote netwerk aan investeerders koopt Hermanos in heel Nederland huizen.

Jazeker, bij Hermanos hebben we een enorm sterk team die ondanks de staat van uw woning erg goed kan bepalen wat de waarde ervan is. Dus nogmaals ja, wij zijn ook erg geïnteresseerd in woningen met achterstallig onderhoud.
Bij Hermanos staat de klant voorop dus wij berekenen de kosten die u normaal betaald door aan onze investeerders.
Nee hoor, dat zeker niet. Op het moment dat u uw contact gegevens achterlaat, nemen wij contact met u op voor een vrijblijvend gesprek. Wanneer het u uitkomt en we hebben een overeenkomst dan tekenen we een koopovereenkomst. Die is natuurlijk niet vrijblijvend.
Wettelijk gezien heeft u altijd drie dagen om zicht te bedenken, die krijgt u bij ons uiteraard ook. Zijn die verstreken dan is het koopcontract bindend.
Nee hoor, dat regelen wij allemaal. Natuurlijk plannen we elke bezichtiging in overeenstemming met uw mogelijkheden. Omdat wij alleen werken met serieuze investeerders kunt u rekenen op 1 en maximaal 2 bezichtigingen. Dus geen onnodig bezoek in huis.
U bent degene die daarin de hoofdrol speelt. Vaak gaat dit wel in samenspraak met de verkopende partij. De ervaring leert dat onze investeerders hierin erg meegaand zijn.
De kosten koper is in alle gevallen voor onze rekening, ook dit rekenen we door aan onze investeerders.
Hermanos Vastgoed B.V.

Koelenhofstraat 7
4004 JR Tiel (GLD)
Tel: (085) 303 81 32
KvK: 81532962

2021 ┬ę Alle rechten voorbehouden