Voordelen

De wensen en belangen van onze klanten zijn top prioriteit! Dit in combinatie met onze expertise na jarenlange samenwerking met ons netwerk van investeerders maakt het mogelijk om u een service te bieden die u niet vindt bij de makelaar op de hoek of de online makelaars.

In heel Nederland actief
Wij kopen woningen en panden in heel Nederland. Dit omdat ons netwerk van investeerders steeds maar groeit. Ondertussen zijn we zo groot dat we in alle steden in Nederland onze diensten kunnen aanbieden.
Zeer snelle verkoop
Ons netwerk werkt niet met een voorbehoud van financiering. Hierdoor kunnen we razend snel aankopen en zo heeft u velen malen sneller dan normaal uw verkoopbedrag op uw rekening. Afhankelijk van uw wensen en voorkeur kunt u uw geld binnen 2-4 weken op uw rekening verwachten.
Bespaar slim geld
Als u verkoopt via een normale makelaar of Funda dan betaalt u deze partij een behoorlijk bedrag, dit verschilt uiteraard per makelaar. Hermanos Vastgoed doet dit anders. Wij brengen u hiervoor geen kosten in rekening!! Deze kosten worden betaald door de kopers uit ons netwerk.
Wij onderhandelen voor u
Onderhandelen is een vaardigheid die niet iedereen bezit. Wel is het extreem van belang bij het verkopen van uw woning. Net zoals een reguliere makelaar verdedigen wij altijd uw belangen en onderhandelen we graag voor u. Als u toch liever zelf onderhandelt dan kan dat uiteraard altijd.
Geen open dagen nodig
Door de ervaring van ons netwerk kunnen wij de open dagen minimaliseren. De kopers kunnen door de voor-informatie al snel beslissen of ze wel of niet geïnteresseerd zijn in uw woning. Dit wordt als erg prettig ervaren door onze klanten.
Geen voorbehoud van financiering
Doordat wij een verkoop snel willen garanderen aan onze klanten werken wij alleen maar met investeerders die uw woning kunnen kopen zonder voorbehoud van financiering. Zo nemen wij de onzekerheid van aankoop weg bij onze klanten. Ook bevordert dit de snelheid van het gehele verkoop proces enorm.
Hermanos Vastgoed B.V.

Koelenhofstraat 7
4004 JR Tiel (GLD)
Tel: (085) 303 81 32
KvK: 81532962

2021 ┬ę Alle rechten voorbehouden